Почитувани,

Ве известуваме дека Ресторан 14 е преселен на 30м од старата локација.

Повелете во нов амбиент, пријатна атмосфера и збогатена понуда на храна.

Резервирајте го Вашето место за утринско кафе и појадок, семеен или деловен ручек или вечера со пријателите. Ресторан 14 Ви овозможува пријатен престој за секоја пригода.

Ве очекуваме скоро и дозволете ни да уживате во Вашиот оброк.

Со почит, Ресторан 14

Restoran 14 on Facebook